Jyvämylly sopii jokaiseen kotiin

Tuomme maahan ja valmistamme jyvien jauhamiseen tarkoitettuja myllyjä, joilla voit jauhaa tuoreet jauhot milloin haluat.

Vehnää, ruista ja spelttiä saa Suomessa suoraan viljelijöiltä. Joillakin pakkakunnilla säkettäin jopa kotiovelle saakka. (Esim. Oulu ja Oulun lähiympäristö)


Paljon täysjyväisiä viljavalmisteita

Viljavalmisteet ovat hyvän ruokavalion perusta. Ne sisältävät paljon hiilihydraatteja, kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita (ks. luku Vitamiinit ja kivennäisaineet 23) sekä muita arvokkaita ravintotekijöitä, kuten lignaaneja. Viljavalmisteet ovat selvästi paras ravintokuitujen lähde. Runsaan kuidunsaannin on osoitettu suojaavan niin syöpätaudeilta (mm. paksusuolisyövältä), sydän- ja verisuonisairauksilta kuin diabetekseltakin. Viljavalmisteita kannattaa valita joka aterialle vaihdellen leipiä, puuroja, mysliä, riisiä ja pastoja sekä suosia täysjyväisiä vaihtoehtoja (täysviljavalmisteita). Mitä täysjyväisempi tuote on, sen paremmin viljan arvokkaat ravintotekijät ovat tallella.(lainaus Duodecim lääkärilehden sivuilta)

 
Jyvämyllyt       Uutuus Joosef-partiohttp://myllyt.fi/sivut/partio.htmlshapeimage_1_link_0

Suomen edullisin jyvämylly:

Joosef-mylly  ”partio” 180,-